Følg oss!

FacebookInstagram

Kommende aktiviteter

Ingen hendelser

takkforkamp vennecup

Bilde: Fair- Play hilsen før og etter kamp er en selvfølge på Vennecup!

Vennecup er et lavterskeltilbud for elever i Oslo med fotballturnering og diverse aktiviteter. Arrangementet har et stort fokus på vennskap, Fair- Play og gode holdninger.

Skolene som deltar i turneringen stiller med klasselag med elever fra 5.-7.trinn fra forskjellige skoler i Oslo. Guttene i klassen spiller første omgang, og deretter spiller jentene andre omgang. Lærene får prøvd seg som trenere og resterende fra klassen som ikke spiller er heiagjeng!

Kandidater fra arbeidstreningsprogrammet Jobbsjansen hjelper til med gjennomføringen av arrangementet som dommere, speaker og trivselsverter. Det er en del av deres arbeidstreningen de gjennomfører i programmet.

Vennecup blir arrangert på dagtid fire ganger i året - to ganger på Vallefeltet og to ganger i Vallhall arena. For at de elevene som ikke er så interessert i fotball også skal komme i aktivitetet, tilbys det også andre aktiviteter som bordtennis, innebandy, A-ball 1, badminton og boccia. 

Vennecup

Bilde: Elevene har lært om Vålerenga mot Rasisme, og tar et tydelig standpunkt ved å vise kortet "Gi rasisme rødt kort" på Vennecup.

 


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 39 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016-19 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016-19 Web Norge.