Følg oss!

FacebookInstagram

Kommende aktiviteter

Ingen hendelser

Turneringen Fargerik fotball ble startet av "Vålerenga mot Rasisme" i 1996, og VMR har arrangert turneringen hvert år siden. Vålerenga Samfunn inviterer over 1000 barn til dette arrangementet hvert år. 

Fargerik Fotball drone                                  Folkefullt på Vallefeltet: På Fargerik Fotball i 2019 var det 19 (!) fotballbaner i bruk samtidig.

Vålerenga Mot Rasisme inviterer skoler fra hele Oslo øst til å være med på en dag med fotballkamper, gøyale aktiviteter og underholdning på Vallefeltet. Arrangementet går av stabelen en ukedag i mai/ juni. Denne dagen har et stort fokus på Fair Play, samhold, vennskap og gode holdninger. I forkant av turneringen sender vi ut materiale om holdningsskapende arbeid og en film om fair play som de kan bruke i undervisningen i forkant av turneringen.  

Målet med Fargerik fotball er å samle barn med forskjellig bakgrunn til felles aktivitet, samspill, lek, moro og underholdning. Sette fokus på gode verdier og bli kjent med andre barn fra andre skoler. Øke forståelse og toleranse for ulikheter og mangfold.

 Fargerik Fotball4                                       Konsert: Musikkinnslagene på Fargerik Fotball pleier å bli godt tatt imot av barna.


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 64 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016-19 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016-19 Web Norge.