Følg oss!

FacebookInstagram

Kommende aktiviteter

Ingen hendelser

CCL Logo

Community Champions League er en fotballiga med et sterkt sosialt fokus som startet opp høsten 2019. Ligaen arrangeres for 9.klassinger fra ulike skoler i Oslo, og det stilles med mix-lag med begge kjønn. 

Konsept:

Deltagerne sanker like mye poeng for gode holdninger og å bidra i lokalmiljøet, som de gjør ved gode resultater på fotballbanen. Konseptet til turneringen er nemlig slik at resultatet fra fotballkampene gir 1/3 av poengene, gode holdninger gir 1/3 og bidrag i lokalmiljøet gir 1/3. 

Poeng for gode holdninger kan sankes ved å følge Fair Play - regler, opptre som gjestfri eller ha en ryddig hjemmearena. Å gjøre noe positivt for lokalmiljøet kan være alt fra å plukke søppel eller besøke gamlehjem. 

I tillegg til fotballkampene tilbys det 4 ulike workshops med ulike temaer som spillerne skal delta på gjennom sesongen. Temaene vil være Fair Play, seksuell trakassering, NOVIS-  no violence in sport, og psykisk helse.

ccl                                               Bilde: Andre internasjonale klubber som deltar på prosjektet.

EFDN 

Vålerenga Samfunn samarbeider med den internasjonale stiftelsen EFDN (European Fotball Development Network) for å gjennomføre prosjektet. Prosjektet skal gjennomføres i 7 ulike land og gjennom 8 ulike klubber. Ligaene spilles samtidig i alle land, og etter endt sesong vil det bli arrangert en internasjonal turnering hvor vinnende lag fra hvert land får mulighet til å delta.

Følg ligaen

Les mer om Community Champions Leauge, sjekk ut poegsystemet og følg med på resultater på ligaens egne nettside: https://www.communitychampionsleague.no/

efdnlogoVaèlerenga mot rasisme singel RGB

Erasmus


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 57 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016-19 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016-19 Web Norge.