Følg oss!

FacebookInstagram

Kommende aktiviteter

23 apr 2020
12:00AM
Vennecup

Vålerenga fotball er godt kjent for sine sosiale prosjekter. Vålerenga mot rasisme, Jobbsjansen, Inkluderingsprosjektet  og Engaaktiv er med på å gjøre Oslo til en bedre by å bo i. Nå ønsker klubben å starte en storstilt sosial dugnad slik at enda flere av byens barn, ungdom og voksne kan få ta del i våre aktiviteter. Vi ønsker å komme i kontakt med personer som har lyst å gjøre en frivillig innsats for Vålerenga fotball. Har du tid til å bruke 2 timer i måneden for en god sak?

Våre hovedaktiviteter

Veldig mange av våre aktiviteter handler om å tilrettelegge og være tilstede der barn, ungdom og voksne deltar.

Vålerenga mot rasisme trenger voksenpersoner som kan hjelpe til under Vennecup i Vallhall Arena. Vi trenger også folk som kan bidra på noen av våre turnerninger som for eksempel Fargerik Fotball eller Hafslund cup. Vålerenga mot rasisme gjennomfører også gratis fotballaktiviteter på skoler i Oslo øst og for Flyktningmottak.

Jobbsjansen trenger frivillige som kan motivere, inspirere og veilede ungdom og voksne som er med i våre arbeidstreningsprogram. Kandidatene i Jobbsjansen gjennomfører også mange aktiviteter i klubben på dagtid og kveldstid.

Inkluderingsprosjektet tilbyr blant annet barn fra familier med dårlig økonomi en fritidstilbud. Her har vi behov for folk som kan delta på aktivitetene og gi disse familiene en meningsfylt fritid. Vi har også egne aktiviteter som retter seg mot jenter og kvinner.

Frivillighet fra A-lagsspillerne

Klubbens A-lagsspillerne er ambassadører for ulike sosiale prosjekter og vil fra tid til annen delta på aktivitetene som klubben arrangerer.

Kompetanse

Vi vet at det er mange supportere av Vålerenga som besitter mye ulik kompetanse. Det kan være alt fra håndverkere, grafisk designere, regnskapsmedarbeidere og sjåfører, til altmuligmenn og -damer. Det vil alltid være interessant for klubben å ha kontakt med personer som kan utføre enkle administrative oppgaver, holde kurs eller bidra med et positivt humør i et mangfoldig miljø.

Ta kontakt

Ønsker du å være med på vår sosiale dugnad sender du en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi vil deretter ta kontakt med deg slik at vi sammen kan finne ut hvilket område du kan bidra på.

Du gå`kke aleine i Vålerenga!


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 568 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016-19 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016-19 Web Norge.