Følg oss!

FacebookInstagram

Kommende aktiviteter

Ingen hendelser
  • Gi rasisme rødt kort

Gatelaget har siden oppstarten i 2014 spilt minst én årlig kamp mot politiet. Kampen er et uformelt møte mellom politiet og tidligere rusavhengige.

gatelagvspoliti5

Uformelt møte

Spillerne fra Gatelaget og politiet har operert på forskjellige sider av loven, og mange av spillerne fra Gatelaget har vært i kontakt med politiet under andre omgivelser tidligere. Da de møtes for en uformell fotballkamp er det en god anledning til å respektere hverandre og skape et godt miljø. Etter kampen spiser begge lagene lunsj sammen. 

Frode Mørch fra forebyggende enhet i politiet har vært med på kampene mot Gatelaget til Vålerenga i flere år og synes det er en fin tradisjon.

- Vi i politiet synes det er viktig å stille opp på slike happeninger som dette, møte ulike mennesker på ulike arenaer. Skape gode relasjoner og ikke minst ha det gøy sammen. Vi setter stor pris på å møte Gatelaget, og håper dette er en tradisjon som vil bestå, sier Frode.

Jevn match

Kampene mellom Gatelaget og politiet pleier å være jevne, og denne gangen stakk politiet av med en knepen 5- 4 seier på Intility arena. Gatelaget stiller vanligvis mannserke mot politiet, da de synes det er gøy å spille mot de. Det gjorde de også denne gangen som hjalp dem mot et fysisk godt trent politi-lag.

gatelagvspoliti2

 

 


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 71 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016-19 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016-19 Web Norge.